پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۹
نباید اجازه تحقق شعار جدایی دین از سیاست در جامعه را داد

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل گفت: از آنجایی که حوزه‌های علمیه به تعبیر مقام معظم رهبری مادر نظام است و از ابتدای مشروطه تا به امروز، مشق‌های خوبی را در عرصه سیاست نگارش کرده، نباید اجازه تحقق شعار جدایی دین از سیاست در جامعه را داد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران، در دیدار با روحانیون و فضلای سازمان‌ها، نهادها و ادارات استان گیلان، بیان کرد: از آنجایی که حوزه‌های علمیه به تعبیر مقام معظم رهبری مادر نظام است و از ابتدای مشروطه تا به امروز، مشق‌های خوبی را در عرصه سیاست نگارش کرده، نباید اجازه تحقق شعار جدایی دین از سیاست در جامعه را داد.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران افزود: مسائل فرهنگی مانند حجاب، عفاف و… در جامعه مجال بیشتری را می‌طلبد که باید نسبت به آن اهتمام ویژه‌ای را مدنظر داشت.

وی مطرح کرد: حوزه‌های علمیه خواهران باید بداند کجای این مهندسی اجتماعی قرار گرفته است، مباحث کلان کشور مانند فرزندآوری، افزایش جمعیت، حجاب و… نیاز به برنامه‌ریزی و هم‌افزایی دارد که با سامان‌دهی عرصه تبلیغ قابل تحقق است.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل گفت: یکی از مشکلاتی که استان‌های شمالی کشور با آن دست و پنجه نرم می‌کند، ناهنجاری‌های فرهنگی و اجتماعی است که به‌واسطه عده‌ای مسافر رخ می‌دهد که امیدواریم در آینده به راه‌ حل‌های مناسبی در این راستا برسیم.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: امروزه با توجه به آنکه حوزه‌های علمیه در معرض حکمرانی و حاکمیت قرار گرفته است، باید نسبت به مسائل فرهنگی، مسجد و آموزش پرورش اهتمام داشته و به‌ تعبیری حرف برای گفتن داشته باشد.

وی اظهار کرد: ما بعد از فروپاشی شوروی، ایدئولوژی کمونیستی و سوسیالسیتی را به عدم کارکرد مناسب برای حکمرانی، متهم کردیم و امروز نباید با از دست دادن فرصت‌ها این تهدید و اتهام را با خودمان مواجه کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین فاضل عنوان کرد: شرط تداوم و بقای حوزه‌های علمیه و ارزش‌های انقلابی بر هم‌افزایی و برنامه‌ریزی استوار است که امیدواریم با همکاری حوزه‌های علمیه استان گیلان شاهد تحقق این موضوع باشیم.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • منتشرشده: ۵
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۲
  • محمد مهدی اسلامی IR ۲۰:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۶
    باسمه تعالی __ بقول مرحوم آیة الله مدرّس رضوان الله تعالی علیه دین ما عین سیاست ما و سیاست ما عین دین ما است . با آن که در سال1399 بمناسبت نوشته بودم « ،. سیاست مگر غیر از این است که علم ___زند تکیه بر کرسی صبر و حلم ؟ ____بسازد کسانی که با جرأتند ____شجاعند و هم صاحب حرمتند ___بتدبیر نیکو مدام کار کنند ___کثیری ز مردم بدین یار کنند ___بسازند خویش و جهان را همی ___نورزند غفلت ز عقبی دمی ___بگیرند بفکر و عمل هر کسی ___همیشه براه امامان بسی ؟ اکنون نیز بار دیگر در اینجا می آورم .
  • رسول IR ۱۱:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۵
    باید در عمل نشان داد که حکومت دینی از کارایی برخوردارست و رشد مادی و معنوی جوامع را بدنبال دارد وگرنه اقبال به شریعت کاهش می یابد
  • رضا IR ۲۲:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۲
    مگر ممکن است دین از سیاست جدا شود اگر چنین انفاقی بیفتد از دین چه باقی خواهد ماند
    • قرآن بخوانیم! IR ۰۷:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۸
      قال‌الله الحکیم فی کتابه‌الکریم: «إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّكْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ ﴿الحجر/9﴾؛ همانا ما قرآن را نازل کردیم، و یقیناً ما نگهبان آن [از تحریف و زوال] هستیم.». دین خدا بیش‌از 14 قرن است که با اراده مبارک الهی حفظ شده است و تا قیام قیامت هم برقرار خواهد بود.
    • دین تجسمِ سیاست IR ۲۱:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۵
      واقعا هم همین هست، کدام آموزه دینی، سیاسی و تدبیری نیست؟ دین یعنی آینده نگری هم آینده دنیایی و هم آینده آخرتی.